3 Ekim 2016 Pazartesi

HAZIR EMLAK SİTESİ KUR - EMLAK SCRİPTİ - EMLAK DEMO - ÜCRETSİZ DESTEK VE KURULUM

HAZIR EMLAK SİTESİ KUR

EMLAK SİTESİ %5 İNDİRİM FIRSATINI KAÇIRMAYIN !!


31 Ekim 2016 tarihine kadar yeni Stansdart Paket ve üzerindeki emlak web sitesi siparişlerinizde %5 indirim kazanın. 

İndirim Kodu: CFE3-1F3X-2YA4-PM4Z


   



Nasıl Emlak Sitesi Kurabilirim?

Tema (Şablon) Galerisi sayfasından temaları inceleyip, beğendiğiniz temanın altındaki "Satın Al" butonuna basınız, karşınıza Paket Özellikleri sayfası gelecektir. Bütçenize uygun paketin hizasındaki sayfanın alt bölümünden yine "Satın Al" butonuna tıklayarak firma ve sipariş bilgilerinizi girebileceğiniz satınalma ekranımıza ulaşmış olacaksınız. Gerekli alanları doldurarak siparişinizi tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz tamamlandıktan yaklaşık 10 dakika sonra siteniz otomatik olarak yayına açılacaktır ve yönetim panel bilgileriniz size sms ve email yoluyla ulaşmış olacaktır.

Eğer Alan Adınızı yeni tescil edecekseniz sipariş formundaki "Alan Adı Durumu" bölümünden "Yeni Alan Adı Alacağım" seçeneğini seçiniz ve "Alan Adınız" kutucuğuna alan adınızın ismini küçük harflerle ve Türkçe karakter ve boşluk olmayacak şekilde yazınız. Yazdığınız alan adınızın tescil durumunun müsait olup olmadığını kutucuğun yanındaki "Alan Adı Boşmu" butonu ile kontrol edebilirsiniz. Eğer yazdığınız alan adı dolu görünüyorsa farklı bir alan adı yazmanız gerekecektir.

Eğer daha önceden farklı bir tescil firmasından alan adınızı tescil etmişseniz sipariş formundaki "Alan Adı Durumu" bölümünden "Varolan Alan Adımı Kullanacağım" seçeneğini seçiniz ve "Alan Adınız" kutucuğuna alan adınızın ismini küçük harflerle bosluk bırakmadan yazınız. Sİparişinizden sonra sistemin sie verdiği dns adreslerine , alan adınızı yönlendirme yapmanız gerekecektir. Bu işlem için alan adı hizmeti aldığınız firmanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz.

Daha sonra istenen diğer bilgileri de doldurarak en altta bulunan "Ödeme İşlemine Geç" butonuna tıklayınız. Karşınıza gelen ekranda kart bilgilerinizi girdikten sonra "Yayın Süresi" kutucuğundan siteyi kaç yıl alacağınızı seçmeniz gerekmektedir.1 Yıl seçerseniz 1 Yıl sonunda tekrar ödeme yaparak sitenizin süresini uzatabilirsiniz. Bu bilgileride girdikten sonra Hizmet söşleşmemizi okuyarak "Hizmet Sözleşmesini Okudum,Anladım ve Onaylıyorum." çentiğini işaretleyip "Siparişi Onayla" butonuna basınız. Sistemimiz son kez onayınız istedikten sonra verdiğiniz kredi kartınızdan sipariş bedelinizi tahsil edecek ve siteniz 10 dakika içerisinde yayına açılıp , emlak yönetim panel bilgileriniz size gönderilecektir.

Her türlü sorunuz için iletişim sayfamızı kullanarak bilgi alabilirsiniz.